Nielsen & Risager AS
 
 
Nielsen & Risager AS
 
 
  Startsiden
  ANLÆG
   » Afløb
   » Miljø
   » Plan
  » Spildevandstekniske anlæg
   » Vand
   » Vej
  GEOTEKNIK / MILJØTEKNIK
  BYGGEOPGAVER
  PROJEKTER
  KONTAKT
 
FORSIDE > ANLÆG > Spildevandstekniske anlæg  Print siden Print
Spildevandstekniske anlæg 

Nielsen & Risager AS har gennem de sidste 25 år udført rådgivningsopgaver i forbindelse med etablering og renovering af pumpestationer, renseanlæg og andre spildevandstekniske anlæg, primært for kommuner og forsyningsselskaber. Gennem årene er der udarbejdet standard- og specialløsninger i forbindelse med en lang række små og store opgaver, herunder styretavler til pumpestationer med fokus på standardiserede løsninger. Vi er som rådgivere uafhængige af leverandører og kan integrere udstyr efter kundeønske og rådgive omkring, hvad der teknisk set er bedst og billigst, til den givne opgave. Det har givet os stor erfaring og specialviden, som vi gerne vil bringe videre til Dem.

Nielsen & Risager AS har et professionelt team af medarbejdere der er vant til at arbejde tværfagligt. For at opnå optimal rådgivning inddrages ekstern ekspertise hvis dette skønnes nødvendigt. Den rådgivning vi kan tilbyde, fra design til aflevering, sikrer helhedsløsninger hvor alle aspekter er gennemtænkt i nært samarbejde med vore kunder.

Pumpestationer
Som eksempel kan nævnes at der i forbindelse med en renoveringsopgave blev udarbejdet et nyt og forenklet tavlekoncept. Dette koncept kan anvendes i forbindelse med udskiftning af gamle samt etablering af nye styretavler på pumpestationer. Konceptet kan let tilpasses de enkelte forsyningers individuelle ønsker og behov. Styretavlerne udmærker sig ved en attraktiv fremstillingspris, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Renseanlæg

Slammineraliseringsanlæg

SRO

Renovering

Referencer

 
 
 
 
 
  NIELSEN & RISAGER AS | MARSKVEJ 29 | DK-4700 NÆSTVED | TLF.: 55 72 09 07 | NAESTVED@NIELSEN-RISAGER.DK